Nazwa u¿ytkownika:
Has³o:
Z³ote Skrzyd³o - Go³êbie pocztowe to nasza wspólna pasja...
Zobacz tak¿e...

Kto jeszcze czyta ten temat? 1 go¶æ(ci)
 Drukuj temat
Mistrz ze wschodu.
wojtek560
#41 Drukuj posta
Dodany dnia 08.02.2010 11:20
U¿ytkownik

Data rejestracji: 30.08.09

Nie wiem tak mi Darek Ka³uski wpad³ do glowy bo wiem ze tez pisze, ale nie warzne. Nie zmieni³em tonu kol. jak by¶ dok³adnie czyta³ moj tamat co za³ozy³em to napisa³em tak- Jak piszemy o Palarskim to wpad³em na pomys³ ze moze popiszemy o S³awku Rogali a g³ownie chodzi³o mi o to ze on nie sci±ga³ z nik±t go³ebi za gróbe pieni±dze a czy sie ze mn± zgodzisz czy nie to wyniki jakie¶ ma, i tyle. Tak to jest ze midzisz mog³ bym za³ozyc temat o Darku Ka³uskim bo go cenie tak jak i S³awka Rogale. Darek tyle mistrzostw wylata³ przez kilka lat, a znajdzie sie jeden czy dwóch co pokarz± listy z tego roku gdzie Darek jest na ogonie i co? to ma przekreslic jego ca³e osi±gniecia? nie bo jest Mistrzem i tego mu juz nikt nie odbierze chocia¿ moze teraz kilka lat lotowac na nizszym poziomie. Pozdrawiam.
Do góry  
igor281
#42 Drukuj posta
Dodany dnia 08.02.2010 21:42
U¿ytkownik

Data rejestracji: 17.11.09

hmm. kolego wojtku jesli chcesz ja umieszcze tu list nie wybranych lotów tylko wszystkie listy oddzia³owe z lat 2007-2008 gdzie rogala by³ na fali jak to ty nazwa³es taki mia³em zamiar.Widzisz znowu ¼le mnie chia³es przedstawic mysl±c ze ja chia³em wybrane które mu nie wysz³y !! Co do tego drugiego kolegi to niebede siê wypowiadal. pozdrawiam
Do góry  
darek foss
#43 Drukuj posta
Dodany dnia 08.02.2010 22:12
U¿ytkownik

Data rejestracji: 02.02.08

wojtek wojtek hehe troszku sie obrazilem slowami ze sie hwale tym golabkiem niema czym wszedzie pisze lub pisalem ze ciesze sie z jego powrotu i nic po zatym a co do szczepu czy rasie kol, slawka juz ci odpowiadam poco komu taki szczep lub rasa jesli z np. 20 wracaja 4 szkoda czasu na takie ptaki no moze jedynie na sprzedaz do japoni hehe pewnie suszi z nich bedzie obecne szczepy golebi sa tak szybkie ze niewarto zajmowac sie golebiami typu barcelona orlean chyba tylko z checi zysku za nie, to i owszem bo pewnie kolega slawek nato liczyl wysylajac tyle golebi na taki lot zaden rozsadny hodowca nie wlozyl by tylu golebi na taki lot bo to chore jest. Dlamnie to zaden mistrz a co do stronki moje golebie pl hmmmmmmmmmmm piszesz co zechcesz i jest nikt tego ne sprawdza tam nawet nasz henryk k jest hodowca widze wielkie zauroczenie kolegom slawkiem w twojej osobie jest tylu hodowcow godnych uwagi a ty mi tu wyskakujesz z jakims mistrzem wschodu hehe radze zmien kieronek bo wtym sporcie jeszcze dlugo nie zaistniejesz
lecz cusz chec zysku jest wieksza od utraty swych popili,CoolCool tyle odemnie to jest moje zdanie niemusisz sie znim zgadzac i jesli czujesz sie urazony przepraszam ale tak uwazam i nic i nikt tego nie zmieniMilczek

foss d
Do góry  
Alberto
#44 Drukuj posta
Dodany dnia 22.02.2010 11:59
Awatar

U¿ytkownik

Data rejestracji: 23.01.09

Ciekawe czy naszym mistrzom z Barcelony tak kwiatki noszono
Do góry  
pocztowy bok
#45 Drukuj posta
Dodany dnia 22.02.2010 15:05
U¿ytkownik

Data rejestracji: 04.02.10

Ladne kwiatki i szampany. Ciekawe czy w Polsce tez tak jest? Ale super sprawa.
Do góry  
jaszservice
#46 Drukuj posta
Dodany dnia 22.02.2010 17:44
Awatar

U¿ytkownik

Data rejestracji: 29.03.09

Nie chce tu byæ bezczelny ,ale o czym wy mówicie W POLSCE!!!!Gratulacje za osi±gniêty sukces!!!!??? TO CHYBA JAKIE¦ NIEPOROZUMIENIE.Przecie¿ jak ci siê powiedzie to masz wiêcej wrogów ni¿ ¿yczliwych ludzi!!!!To ju¿ z dziada pradziada taka mentalno¶æ polaków!!!!Czytam te¿ newsy na innych forach i jest afera z Mistrzem Polski Panem Pienczkie straszne brudy wyci±gaj±!!!To nie zachód gdzie s±siad pogratuluje ci nowego zakupionego samochodu!!U nas masz ju¿ wroga!! Podobnie jest w naszym ¶rodowisku ludzie przecie¿ to ma byæ hobby sama przyjemno¶æ oderwanie siê od tego zgni³ego pêdu za pieni±dzem!! A nie toczenie wojen i straszenie prokuratorem ,policj±!!!! Gdzie¶ zanik³a ca³a idea tego sportu?? wiem musi byæ troche rywalizacji, ale nie po trupach podk³adanie ¶wiñ, opluwanie siê na wzajem!!!!Tak¿e nie oczkujcie kwiatów i szampana od konkrecji i s±siadów!!! mo¿e kiedy¶??!!Ja to tylko mam same problemy z s±siadami!!! Maja problem z go³êbiami TZ DO CA£EJ PRZYRODY NAJLEPIEJ ZABETONOWALI BY CA£E OSIEDLE I WYBILI WSZYSTKIE PTAKI!!! ale to ju¿ inny temat pozdrawiam

Hodowca-po latach
Do góry  
marek13
#47 Drukuj posta
Dodany dnia 22.02.2010 18:14
U¿ytkownik

Data rejestracji: 10.01.10

Popieram kolege 100% okok
Do góry  
pocztowy bok
#48 Drukuj posta
Dodany dnia 22.02.2010 18:57
U¿ytkownik

Data rejestracji: 04.02.10

Podoba mi sie wypowiedz jaszservice, duzo jest nie stety prawdy w tym. moj kolega w tamtym roku by³ 3 w oddziele m³odymi go³ebiami a po tym sukcesie mowili tak ( gowniarzowi sie uda³o zobaczymy co pokarze na drugi rok starymi, wygubi raz dwa te swoje asy) tak powinni mówic koledzy z jednej miejscowosci? CZy to sa wogole koledzy? i wlasnie dla tego zastanawiam sie czy wogole sie zapisywac do zwiazku, bo jak bede zle lecia³ to bêda sie smiac a jak mi sie cos uda to beda mnie wyzywac od gowniarzy.
Do góry  
Przeskocz do forum:
Temat Forum Odpowiedzi Ostatni post
Likwidacja hodowli! Mistrz oddzia³u 2009! Sprzedam 5 01.09.2010 22:08
Mistrz sprzeda ca³y lêg po rozp³odzie. Sprzedam 10 15.07.2010 14:52
Super niespodzianka-tegoroczny Mistrz GMP Loty go³êbi doros³ych 22 19.07.2009 11:17
4,863,832 Unikalnych wizyt
Wszystkie prawa zastrze¿one!